Kurser och program som hjälper dig att hitta tillbaka till balans, vitalitet och motståndskraft.

reset-and-regulate

Reset & Regulate

14 dagars kurs för att minska dysregleringen i ditt nervsystem så att du kan uppleva en större närvaro och motståndskraft.

Det perfekta nervsystems startpaketet med enkla och implementerbara verktyg.

Restore & Recharge

Dra i nödbromsen och vänd din utmattning till en resa mot vitalitet. Detta är de grundläggande stegen för att stoppa din utbrändhet idag och påbörja din resa mot ett liv med mer energi och balans.

restorandrecharge
Somatic stress release journey

Somatic Stress Release Journey

Befria dig från känslomässiga blockeringar, kroppsspänning, stagnerad energi och den långvariga påverkan av stress på ditt välbefinnande en gång för alla.

Somatic Stress Release Journey är ett holistisk program som hjälper dig att frigöra dig ifrån kronisk stress och symtom av utmattning så att du kan återfå din vitalitet och välmående.

Anmälan till programmet är för närvarande stängd men du kan skriv upp dig på VIP-listan för att vara den första att få reda på när programmet öppnar igen och ta del av fina bonusar.

Minska din ångest

Ditt liv behöver inte styras av din ångest eller din stress. Om du upplever oro, skeende tankar, rädsla eller obehagliga fysiska sensationer är den här minikursen för dig.

Under 6 dagar får du korta och enkla övningar levererade direkt till din inkorg som du kan applicera i vardagen för att uppleva ett större lugn, närvaro och kontakt med dig själv.

Minska din ångest omslag

JOIN MY TRIBE

För kärleksbrev, inspiration, övningar och ett och annat specialerbjudande ♡

Dina uppgifter är trygga hos mig. Du kan när som helst avregistrera dig om du inte vill ha fler brev från mig.

Signa upp för fria resurser

Dina uppgifter är trygga hos mig. Du kan när som helst avregistrera dig om du inte vill ha fler mail från mig.